AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  Conectare  

 

 AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII

In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14
AutorMesaj
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: CJ Timis va prelua Aeroportul International Timisoara    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 EmptyJoi 31 Oct 2013, 09:45

Titlu: CJ Timis va prelua Aeroportul International Timisoara
Sursa: http://www.tion.ro/cj-timis-va-prelua-aeroportul-international-timisoara/1349022
Autor: Valentin Rusu
Data: 30.10.2013
 
Citat :
CJ Timis va prelua Aeroportul International Timisoara

După atâta timp în care s-a tot încercat acest lucru, în sfârşit, Aeroportul Internaţional Traian Vuia Timişoara va trece către autorităţile locale. 80 la sută din acţiunile acestui aeroport vor fi preluate de Consiliul Judeţean Timiş, urmând ca această instituţie să cedeze o parte din acţiuni, cel mai probabil 40 la sută, Consiliului Local Timişoara. S-a pus şi problema ca, din start, jumătate din cele 80 la sută din acţiunile aeroportului să fie preluate de Consiliul Local Timişoara şi jumătate de CJ Timiş, amendament propus de vicepreşedintele CJ Timiş, Marian Vasile. Amendamentul acestuia a căzut însă.

„Ne-am dorit şi ne dorim, toate grupurile de investitori, oameni de afaceri, trecerea aeroportului şi posbilitatea de a-l transforma în aeroport regional cu condiţii avantajoase pentru judeţul Timiş. Ni s-a solicitat acordul pentru preluarea a 80 la sută din acţiunile pe care le are statul român la societatea Aeroportul Traian Vuia. La ora actuală, toate aeroporturile din ţară sunt preluate de consiliul judeţean. În condiţii normale, 20 la sută are Fondul Proprietatea. La ora actuală, guvernul este dispus să ni-l dea. Trebuie să mulţumim guvernului că-l primim. Putem discuta la nivel local din punctul de vedere al modului de lucru. Putem să facem un amendament prin care să apară în hotărâre ca în urma unei negocieri pe care o vom avea cu Consiliul Local Timişoara să putem cesiona acţiuni către consiliul local”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin.

S-a hotărât ca CJ Timiş să preia 80 la sută din acţiunile aeroportului şi apoi să le împartă cu Consiliul Local Timişoara.
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Romanii din Italia infiinteaza o noua linie aeriana intre Verona si Timisoara   AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 EmptyMar 11 Feb 2014, 14:14

Titlu: Romanii din Italia infiinteaza o noua linie aeriana intre Verona si Timisoara
Sursa: http://www.tion.ro/romanii-din-italia-infiinteaza-o-noua-linie-aeriana-intre-verona-si-timisoara/1382218
Autor: M. Hoster
Data: 11.02.2014
 
Citat :
Romanii din Italia infiinteaza o noua linie aeriana intre Verona si Timisoara

Timişoara a fi legată de Italia de o nouă cursă aeriană. Aceasta va face legătura cu Verona. „Suntem bucuroşi să susţinem înfiinţarea unei noi legături aeriene între Verona şi România”, a declarat primarul din Verona, Flavio Tosi, la Forumul economic România Italia, organizat, la finele săptămânii trecute, de Reprezentanţa Camerei de Comerţ a României în Italia.

„Este un proiect puternic susţinut de Reprezentanţa CCIRO Italia, proiectăm o nouă legătură aeriană, un w se spune în termeni aeronautici, un zbor care va pleca de la Bucureşti pe ruta Verona – Timişoara, apoi se va întoarce de la Timişoara, Verona, la Bucuresti, care va începe în aprilie. Am fost însărcinat să încep negocierile cu aeroportul din Verona şi este binevenită susţinerea primarului. Zborul va fi operat de o companie românească 100%, va fi un zbor de linie dedicat nu doar rezidenţilor români de aici, ci întreprinzătorilor italieni şi români care fac naveta între cele două ţări. Ca premiu , investitorii care demonstrează că au investit un milion de euro în Italia sau în România în 2014 vor avea gratuitate pe zborurile noastre. Este un premiu al Camerei si al companiei”, a spus Eugen Terteleac, preşedintele Reprezentanţei CCIRO Italia.

Evenimentul unde a fost anunţată noua linie aeriană a reprezentat al doilea Forum economic organizat în acest an de Reprezentanţa CCIRO Italia, după cel de la Florenţa. Forumul a fost organizat la Palazzo della Gran Guardia din Verona, în colaborare cu Primăria din localitate.

Deocamdată nu a fost prezentată data de la care ar urma să funcţioneze noul zbor.
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 EmptyMar 04 Mar 2014, 16:39

Titlu: Comisia Europeana a decis: Aeroportul din Timisoara nu poate primi ajutor de stat!
Sursa: http://www.tion.ro/comisia-europeana-a-decis-aeroportul-din-timisoara-nu-poate-primi-ajutor-de-stat/1390229
Autor: B.A.M
Data: 04.03.2014
 
Citat :
Comisia Europeana a decis: Aeroportul din Timisoara nu poate primi ajutor de stat!

Comisia Europeană a adoptat, la finele lunii februarie, noile norme privind ajutoarele de stat pentru aeroporturi şi companii aeriene din spaţiul comunitar. Potrivit noilor reglementări, se interzice acordarea de ajutoare de stat pentru operare către aeroporturile regionale cu un trafic mai mare de 700.000 de pasageri pe an, cum e cel din Timişoara, care, anul trecut a înregistrat un trafic de peste 750.000 de pasageri. În schimb, operarea Aeroportului din Arad va putea fi subvenţionată în continuare de stat.

Iniţial, Comisia Europeană dorea să oprească ajutoarele de stat pentru aeroporturile regionale cu mai mult de 200.000 de pasageri pe an, însă, în urma lobby-ului depus la Bruxelles, s-a decis creşterea acestei limite la 700.000 de pasageri pe an.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Marian Constantin Vasile, care este, totodată, şi preşedintele Comisiei Economice din cadrul Adunării Regiunilor Europene (ARE), vede această decizie ca o victorie a lobby-ului care va salva aeroporturile mici din România.

“Este o recunoaştere a eforturilor depuse de ARE, în contextul în care nesusţinerea acestor aeroporturi ar fi produs efecte negative importante nu doar comunităţilor regionale, ci chiar întregii Europe. În România, majoritatea aeroporturilor ar fi avut de suferit, în condiţiile în care acestea depind de ajutorul de stat pentru operare şi dezvoltare. Aeroporturile asigură conectivitate şi mobilitate, generând dezvoltare economică interregională şi locuri de muncă”, a declarat Marian-Constantin Vasile.

Întrebat de reporterii www.tion.ro dacă această decizie va afecta Aeroportul din Timişoara, în contextul în care numărul de pasageri a scăzut drastic în ultimii ani, însă se menţine peste pragul minim impus acum de Bruxelles, Vasile a răspuns: “Toate aeroporturile regionale sub un milion de pasageri vor trebui să arate Comisiei Europene un business plan. În momentul când ai trafic, ar trebui să ai şi venituri mai mari şi să poţi să supravieţuieşti pe picioarele tale. Dacă nu ai trafic, e o problemă să plăteşti costurile fixe.”

Această măsură va ajuta toate aeroporturile din România, în afara celor mari, care sunt Otopeni, Cluj şi Timişoara. Un beneficiar direct al acestei măsuri va rămâne şi Aeroportul din Arad, care înregistrează în jur de 30.000 de pasageri pe an şi pentru care ajutoarele de stat sunt o componentă importantă în buget.

Revenind la Timişoara, directorul Aeroportului Internaţional “Traian Vuia”, Dan Idolu, susţine că noua măsură adoptată de Comisia Europeană nu va avea un impact foarte mare asupra bugetului aerogării, deoarece, din 2004, aeroportul nu mai beneficiază de niciun ajutor de stat pentru operare.

“Aeroportul Internaţional Timişoara, pentru cheltuieli operaţionale, nu a primit din 2004 niciun leu. Din 2004 Aeroportul Internaţional Timişoara realizează profit, conform datelor ce pot fi verificate la ANAF. Au existat între 2007 şi 2009 alocări bugetare ale statului Român în calitate de acţionar, însă aceste sume au reprezentat contravaloarea unor investiţii realizate de acest acţionar. Pentru a exemplifica, este vorba despre construirea şi dotarea cu echipamente de supraveghere a terminalelor Schengen și non-Schengen, însă aceasta a fost o măsură solicitată de Comisia Europeană și agreată de stat”, a spus Idolu.

Conform unor experţi în aviaţie contactaţi de reporterii www.tion.ro, aeroporturile care vor fi salvate direct prin creşterea pragului impus de Comisia Europeană de la 200.000 la 700.000 de pasageri sunt aeroporturile din Iaşi, Târgu Mureş şi Bacău.
Sus In jos
Lehoczki Cristian
Airport Level
Airport Level


Numarul mesajelor : 7
Varsta : 59
Localizare : Timisoara TWR
Data de inscriere : 29/10/2011

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: ref. cursa aeriana Verona - Timisoara - Verona   AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 EmptyMier 05 Mar 2014, 11:54

Conform site-ului flyromania.com, operatorul Ten Airways, va opera de la jumatatea lunii aprilie aceasta cursa. Totodata se pot face rezervari si pe relatia Bucuresti-Timisoara-Bucuresti.
Sper sa se sparga gheata si sa inceapa din nou aviatia puternica la Timisoara, ca acum 3-4 ani!
cipi_TM a scris:
Titlu: Romanii din Italia infiinteaza o noua linie aeriana intre Verona si Timisoara
Sursa: http://www.tion.ro/romanii-din-italia-infiinteaza-o-noua-linie-aeriana-intre-verona-si-timisoara/1382218
Autor: M. Hoster
Data: 11.02.2014
 
Citat :
Romanii din Italia infiinteaza o noua linie aeriana intre Verona si Timisoara

Timişoara a fi legată de Italia de o nouă cursă aeriană. Aceasta va face legătura cu Verona. „Suntem bucuroşi să susţinem înfiinţarea unei noi legături aeriene între Verona şi România”, a declarat primarul din Verona, Flavio Tosi, la Forumul economic România Italia, organizat, la finele săptămânii trecute, de Reprezentanţa Camerei de Comerţ a României în Italia.

„Este un proiect puternic susţinut de Reprezentanţa CCIRO Italia, proiectăm o nouă legătură aeriană, un w se spune în termeni aeronautici, un zbor care va pleca de la Bucureşti pe ruta Verona – Timişoara, apoi se va întoarce de la Timişoara, Verona, la Bucuresti, care va începe în aprilie. Am fost însărcinat să încep negocierile cu aeroportul din Verona şi este binevenită susţinerea primarului. Zborul va fi operat de o companie românească 100%, va fi un zbor de linie dedicat nu doar rezidenţilor români de aici, ci întreprinzătorilor italieni şi români care fac naveta între cele două ţări. Ca premiu , investitorii care demonstrează că au investit un milion de euro în Italia sau în România în 2014 vor avea gratuitate pe zborurile noastre. Este un premiu al Camerei si al companiei”, a spus Eugen Terteleac, preşedintele Reprezentanţei CCIRO Italia.

Evenimentul unde a fost anunţată noua linie aeriană a reprezentat al doilea Forum economic organizat în acest an de Reprezentanţa CCIRO Italia, după cel de la Florenţa. Forumul a fost organizat la Palazzo della Gran Guardia din Verona, în colaborare cu Primăria din localitate.

Deocamdată nu a fost prezentată data de la care ar urma să funcţioneze noul zbor.
Sus In jos
Lehoczki Cristian
Airport Level
Airport Level


Numarul mesajelor : 7
Varsta : 59
Localizare : Timisoara TWR
Data de inscriere : 29/10/2011

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: same   AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 EmptyJoi 06 Mar 2014, 23:18

Azi au amanat operarea cu 1 luna.... Maine va fi probabil cu 1 august. Oameni seriosi!! Evil or Very Mad 
Lehoczki Cristian a scris:
Conform site-ului flyromania.com, operatorul Ten Airways, va opera de la jumatatea lunii aprilie aceasta cursa. Totodata se pot face rezervari si pe relatia Bucuresti-Timisoara-Bucuresti.
Sper sa se sparga gheata si sa inceapa din nou aviatia puternica la Timisoara, ca acum 3-4 ani!
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Compania aeriana a lui Tender ofera zboruri de la Timisoara in Delta Dunarii   AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 EmptyJoi 20 Mar 2014, 22:10

Titlu: Compania aeriana a lui Tender ofera zboruri de la Timisoara in Delta Dunarii
Sursa: http://www.tion.ro/compania-aeriana-a-lui-tender-ofera-zboruri-de-la-timisoara-direct-in-delta-dunarii/1396881
Autor: M. Hoster
Data: 20.03.2014

Citat :
Compania aeriana a lui Tender ofera zboruri de la Timisoara in Delta Dunarii

De la jumătatea lunii mai, de la Timişoara va opera o nouă companie aeriană. Deţinută de cunoscutul om de afaceri Ovidiu Tender, aceasta va oferi timişorenilor chiar posibilitatea să ajungă din oraşul de pe Bega în Delta Dunării, mai precis la Tulcea. Zboruri directe vor fi spre Bucureşti, respectiv Verona.

Începând din 15 mai, pe Aeroportul Timişoara va opera o nouă companie. Este vorba de Fly Romania, companie care funcţiona prin intermediul operatorului Ten Airways, deţinută de Ovidiu Tender. Aceasta va opera zboruri de linii interne şi internaţionale şi va acoperi mai multe destinaţii din Italia, Spania, Germania şi Turcia. Deocamdată, de la Timişoara vor fi operate curse spre Bucureşti, respectiv Verona. Totuşi, timişorenii vor putea merge  în Delta Dunării, mai precis la Tulcea, printr-un zbor cu escală la Bucureşti.

Compania îşi propune să concureze cu operatorii deja prezenţi pe piaţă pe cursa Timişoara – Bucureşti, dar prin preţurile practicate poate fi competitivă inclusiv în comparaţie cu transportul feroviar. „Pentru început, vom lansa mai multe rute care vor acoperi atât destinaţii clasice cu o cerere bine determinată, cum e Bucureşti – Timişoara, unde propunem un tarif unic, de 69,90 de euro, cât şi destinaţii internaţionale, cum va fi cursa Timişoara – Verona. În viitor, intenţionăm să extindem rutele şi purtăm deja discuţii avansate cu mai multe aeroporturi pentru a putea deservi noi destinaţii, atât interne, cât şi internaţionale cu plecare din Timişoara”, a declarat Cătălin Buţu, directorul general al companiei.

Zborurile pe ruta Timişoara – Bucureşti vor avea o frecvenţă zilnică, exceptând ziua de sâmbătă, iar Timişoara – Verona de trei ori pe săptămână. De asemenea, vor fi posibile mai multe legături cu destinaţii internaţionale, compania operând zboruri şi din Bucureşti sau Tulcea, după cum urmează: Bergamo, cu două zboruri pe săptămână din Tulcea, Genova, cu trei zboruri săptămânale din Bucureşti, Barcelona, cu trei curse săptămânale din Bucureşti, Frankfurt, cu trei zboruri săptămânale din Bucureşti şi unul din Tulcea, şi Antalya, cu o cursă săptămânală din Bucureşti.

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip MD-82 şi MD-83, aparţinând Ten Airways şi, anterior, operatorului Alitalia.
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Preluarea Aeroportului International Timisoara de catre CJ Timis, in linie dreapta.   AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 EmptyJoi 10 Apr 2014, 21:21

Titlu: Preluarea Aeroportului International Timisoara de catre CJ Timis, in linie dreapta.
Sursa: http://www.tion.ro/preluarea-aeroportului-international-timisoara-de-catre-cj-timis-in-linie-dreapta-si-primaria-ar-putea-primi-actiuni/1404914
Autor: B.A.M
Data: 10.04.2014

Citat :
Preluarea Aeroportului International Timisoara de catre CJ Timis, in linie dreapta

Preluarea Aeroportului International Timisoara de catre CJ Timis, in linie dreapta.Si primaria ar putea primi actiuni

Foarte curând, Aeroportul Internaţional Timişoara va trece din subordinea Ministerului Transporturilor în cea a Consiliului Judeţean Timiş.

Anunţul a fost făcut de preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, care a afirmat că va negocia cu Primăria Timişoara acordarea unor acţiuni, însă în niciun caz pachetul majoritar.

Bojin a declarat, joi, că Ministerul Transporturilor va transfera pachetul de 80 la sută din acţiuni la Aeroportul Internaţional Timişoara către autoritatea locală, respectiv Consiliul Judeţean Timiş. Liderul CJ Timiş nu a exclus posibilitatea ca şi Primăria Timişoara să primească o cotă parte din aceste acţiuni, cu condiţia ca instituţia pe care o conduce să deţină în continuare pachetul majoritar şi, prin urmare, controlul asupra celei mai importante aerogări din ţară.

Acest lucru va însemna că autorităţile locale vor încasa profitul realizat de această instituţie, însă vor trebui să aloce bani şi pentru reabilitarea, modernizarea sau extinderea infrastructurii Aeroportului Internaţional Timişoara, care este tranzitat în prezent de aproximativ un milion de pasageri pe an.

Transferul se pare că se va face într-o lună, maximum două. Contactaţi de reporterii www.tion.ro, reprezentanţii Aeroportului Internaţional Timişoara au făcut următoarea declaraţie legată de posibilitatea preluării aerogării de către autorităţile locale: „Decizia aparține acționarului majoritar al aeroportului, Statul Român, prin Ministerul Transporturilor. Calitatea pe care o are administrația aeroportului se limitează în a aduce la îndeplinire hotărârile Adunării Generale a Acționarilor.”
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 EmptyMar 29 Apr 2014, 14:40

Titlu: CJ Timis preia peste jumatate din actiunile Aeroportului Timisoara. Primaria primeste mai putin
Sursa:http://www.tion.ro/cj-timis-preia-peste-jumatate-din-actiunile-aeroportului-timisoara-primaria-primeste-mai-putin/1411135Autor: Valentin Rusu
Data: 29.04.214
 
Citat :
CJ Timis preia peste jumatate din actiunile Aeroportului Timisoara. Primaria primeste mai putin

Consilierii judeţeni din Timiş au fost de acord, marţi, în plenul Consiliului Judeţean, cu cesionarea unor acţiuni ale Aeroportului Internaţional Timişoara către administraţia judeţeană. Dorinţa primarului Timişoarei, de a primi 40% din acţiuni, nu este respectată de aleşii judeţeni.

Este vorba de 80 la sută din acţiunile aeroportului, 20 la sută fiind ale Fondului Proprietatea. Va intra în posesia CJ Timiş tot ce înseamnă patrimoniu, în proporţie de 80 la sută, minus pista, care, conform unei legi speciale, va rămâne la Ministerul Transporturilor.

O parte din acţiuni vor merge şi către Primăria Timişoara, dar nu jumătate, ci mai puţin, majoritatea o va avea Consiliul Judeţean Timiş – cel puţin 51 la sută din acţiuni.

„Am promis că Primăria Timişoara va fi partenerul nostru. Nu am spus că va fi egal, 40-40. Aeroportul va fi preluat în totalitate, mai puţin pista şi tot ce aparţine de pistă. Acolo apar clădiri pentru dirijarea traficului, semnalizări. În rest se trece absolut tot, inclusiv suprafaţa de teren. După ce votăm, acum se va transmite ca să poată fi pusă în lege trecerea aeroportului. Tot ce este patrimoniu va trece către noi”, spune preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin. În următoarele săptămâni, ori chiar mai repede, se va da şi hotărârea de Guvern prin care se va face acest transfer.
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Noi zboruri operate de pe Aeroportul International Timisoara   AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 EmptyLun 05 Mai 2014, 22:29

Titlu: Noi zboruri operate de pe Aeroportul International Timisoara
Sursa: http://www.tion.ro/noi-zboruri-operate-de-pe-aeroportul-international-timisoara/1413225
Autor: M. Hoster
Data: 05.05.2014

Citat :
Noi zboruri operate de pe Aeroportul International Timisoara

Aşa cum am anunţat deja, o nouă companie aeriană va opera zboruri de pe Aeroportul Internaţional Timişoara. Aceasta va avea zboruri spre Bucureşti şi o destinaţie italiană foarte utilizată atunci când era operată de la Timişoara, Verona.

Luna mai aduce noi destinaţii spre şi dinspre Aeroportul Internaţional Timişoara. Peste numai 10 zile, începând cu 15 mai, o nouă companie, Fly Romania, va începe operarea de pe aerogara timişoreană cu destinaţii directe spre Bucureşti şi Verona.
Zborurile pe ruta Timișoara – București vor fi cu o frecvenţă de 8 pe săptămână, iar Timișoara – Verona de trei ori pe săptămână (marţi, joi şi duminică).

Verona este una dintre destinaţiile tradiţionale ale Aeroportului Internaţional Timişoara, însă curse nu au mai fost oferite de către o companie aeriană de peste un an de zile.

Tot prin aceeaşi companie, pasagerii vor putea ajunge în fiecare sfârşit de săptămână în zona Deltei Dunării, la Tulcea, în numai 3 ore şi jumătate, cu escală prin Bucureşti.
Sus In jos
shouriken
Administrator
shouriken

Numarul mesajelor : 3450
Varsta : 65
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/04/2009

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 EmptyMar 06 Mai 2014, 06:45

cipi_TM a scris:
Titlu: Noi zboruri operate de pe Aeroportul International Timisoara
Fly Romania Smile
Sus In jos
Alex_tm
Moderator
Alex_tm

Numarul mesajelor : 1834
Varsta : 30
Localizare : TIMISOARA - BANAT
Data de inscriere : 15/01/2009

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Noi rute aeriene de pe Aeroportul din Timisoara. Legatura directa cu Bruxelles   AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 EmptyMier 02 Iul 2014, 11:49

Titlu: Noi rute aeriene de pe Aeroportul din Timisoara. Legatura directa cu Bruxelles
Sursa: tion.ro
Autor: B.A.M
Data: 02.07.2014

Citat :
Retragerea companiei Carpatair a lăsat un gol pe Aeroportul Internaţional Timişoara, pe care acum se grăbesc să îl umple alte companii aeriene. Una dintre acestea a anunţat că va dubla capacitatea alocată bazei din Timişoara, oferind patru rute noi şi o nouă aeronavă. Una dintre aceste noi rute va face legătura directă dintre Timişoara şi Bruxelles.

Oficialii companiei aeriene low-cost Wizz Air au anunţat că vor introduce pe Aeroportul Internaţional Timişoara o nouă aeronavă Airbus A320, adăugând patru rute noi. Astfel, de la 1 noiembrie vor fi operate de două ori pe săptămână zboruri de la Timişoara spre Munchen Memmingen, Torino, iar din 2 şi 3 noiembrie spre Bruxelles Charleroi, respectiv Frankfurt Hahn.

Zborurile spre Munchen vor avea loc marţi şi sâmbătă, la fel şi cele spre Torino. Cele spre Bruxelles vor avea loc miercuri şi duminică, iar cele spre Frankfurt – luni şi vineri.

De asemenea, din iarnă, compania va mări numărul de zboruri săptămânale spre rutele populare. Astfel, va creşte frecvenţa zborurilor spre Milano, de la patru la cinci, spre Roma şi Londra, de la trei la patru, iar spre Dortmund de la două la trei.
Sus In jos
http://fanviola.piczo.com/?cr=5
aspirator
Flight Level 100
Flight Level 100
aspirator

Numarul mesajelor : 125
Varsta : 39
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 07/02/2012

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 EmptyLun 07 Iul 2014, 09:25

Salutare tuturor!

Informatia apare si in Demonstratii aeriene 2014 (mai multe detalii gasiti in demonstratii aeriene 2014) dar m-am gandit sa fie si aici. Asa de siguranta.

Rasfoind presa de dimineata am gasit un anunt foarte interesant - miting aviatic la Timisoara in data de 12 iulie cu participare nationala si internationala. Momentan mai multe detalii nu erau oferite.

Linkul este asta:

http://www.opiniatimisoarei.ro/timisorenii-sunt-invitati-la-un-miting-aviatic-pe-aeroport-cand-va-avea-loc-show-ul/03/07/2014/
Sus In jos
http://www.aviatim.ro
marckovacs
Airport Level
Airport Level
marckovacs

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 22
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 12/11/2013

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 EmptyMier 27 Mai 2015, 19:52

Salutare,

As dori sa merg la o tura de spotting cu un prieten la aeroportul din Timisoara. Unde se poate sta in jurul aeroportului?

Multumesc
Sus In jos
gabi-737
Membru activ
gabi-737

Numarul mesajelor : 4453
Varsta : 43
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 26/12/2007

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 EmptyJoi 10 Dec 2015, 14:54

Stie cineva care e treaba cu TC-HLA?, il vad zilnic pe siteul Romatsa la sosiri, dar la plecare nicodata... Question
Sus In jos
felix
Fotograf
felix

Numarul mesajelor : 1009
Varsta : 27
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 12/09/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 EmptyJoi 10 Dec 2015, 22:01

Acolo scrie ca TC-HLA vine in 2019 affraid
Sus In jos
LRCV
Flight Level 400
Flight Level 400
LRCV

Numarul mesajelor : 2060
Varsta : 34
Localizare : LRCV
Data de inscriere : 26/05/2014

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 EmptyVin 11 Dec 2015, 08:53

gabi-737 a scris:
Stie cineva care e treaba cu TC-HLA?, il vad zilnic pe siteul Romatsa la sosiri, dar la plecare nicodata... Question

Este o eroare, si nu stiu de cei Romatsa nu o rezolva de o luna de zile. Elicopterul a fost in data de 11 Noiembrie la TSR, acum vad ca nu mai dispare, si apare ca si an 2019. Elicopterul apartine Turkey State Airports Authority, iar pe fraso TC-HLB l-am prins eu la pozat la LRCV in data de 11 Noiembrie.
Sus In jos
mario antonio
Membru activ


Numarul mesajelor : 1297
Varsta : 40
Localizare : Torino, Italia (TRN)
Data de inscriere : 07/08/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 EmptySam 02 Apr 2016, 15:15

Ciao tuturor,

In trecere pe la Timisoara:
Saab 2000 29 J-029? Pakistan Air Force delivery 29-31mar16 LPI-TSR-DWC-…, basic Polet cs, SE-reg, for part-out? ex SE-029.
Sus In jos
mario antonio
Membru activ


Numarul mesajelor : 1297
Varsta : 40
Localizare : Torino, Italia (TRN)
Data de inscriere : 07/08/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 EmptyMier 20 Iun 2018, 11:07

Ciao tuturor,

In trecere pe la Timisoara:

Saab 2000 62 SE-LTU Erik Thun AB ferried 18-19jun18 ORB-TSR-ERZ-ASB-OPQS on delivery to Pakistan Air Force ex HB-IYG.
Sus In jos
Continut sponsorizat
AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 14 Empty

Sus In jos
 
AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII
Sus 
Pagina 14 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Aeroporturi din Romania - Romanian Airports :: Timisoara - Traian Vuia (TSR / LRTR)-
Mergi direct la: