AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  Conectare  

 

 AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII

In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Urmatorul
AutorMesaj
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Patru benzi pana la Aeroportul International Timisoara    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyMier 01 Mai 2013, 17:17

Titlu: Patru benzi pana la Aeroportul International Timisoara
Sursa: http://www.tion.ro/patru-benzi-pana-la-aeroportul-international-timisoara/1282519
Autor: B.A.M.
Data: 30.04.2013

Citat :
Patru benzi pana la Aeroportul International Timisoara

Conducerea Consiliului Judeţean Timiş doreşte extinderea la patru benzi a drumului spre Aeroportul Internaţional Timişoara şi realizarea racordului la sfertul de centură ocolitoare a municipiului.

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a afirmat, marţi, în timpul şedinţei de plen, că va prezenta consilierilor judeţeni, luna viitoare, un studiu privind extinderea la patru benzi a drumului care ajunge la Aeroportul Internaţional Timişoara. De asemenea, preşedintele CJ Timiş doreşte realizarea unui sistem de informare la ieşirea din aeroport.

„O să primiţi luna următoare un studiu privind extinderea la patru benzi a drumului de la aeroport şi racordarea cu centura. De asemenea, vom realiza un sistem de informare la ieşirea de la aeroport şi plantarea în sensul giratoriu de la Ghiroda a unui panou de informare. Vom schimba şi iluminatul public în zonă”, a promis Bojin.
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 27
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyDum 05 Mai 2013, 12:43

A ajuns lumina de la Ierusalim la TSR cu C172 Laughing Saracii popi, au facut vreo doua zile pe drum. Asta s-ar potrivi si la perle jurnalistice.
http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-14746397-avionul-charter-care-adus-lumina-sfanta-timisoara-facut-pana-cauciuc.htm
Sus In jos
valir
Airport Level
Airport Level


Numarul mesajelor : 39
Varsta : 40
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 07/10/2011

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyLun 13 Mai 2013, 00:24

4 benzi pentru ce?
Cam scade traficul pe TSR datorita Carpatair...
Dar na...o fi rezultatul unui studiu de fezabilitate.
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyMar 21 Mai 2013, 20:54

Titlu: Aeroportul din Timisoara, inchis la finele lunii august
Sursa: http://www.tion.ro/aeroportul-din-timisoara-inchis-la-finele-lunii-august/1291476
Autor: B.A.M.
Data: 21.05.2013

Citat :
Aeroportul din Timisoara, inchis la finele lunii august

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Pistaaeroport9a98868e

Aeroportul Internaţional Timişoara se va închide, timp de aproximativ o săptămână, la finele lunii august, pentru efectuarea unor lucrări la pista de decolare şi aterizare.

Directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu, a declarat, marţi, că începând din 15 iunie vor continua lucrările de reabilitare a pistei de decolare şi aterizare. Astfel, până în 29 iulie se vor efectua lucrări pe o jumătate din pistă, aceasta urmând să fie închisă traficului aerian, fără însă a afecta frecvenţa zborurilor. Din 30 iunie şi până în 20 august se va închide o altă porţiune din pistă, pentru efectuarea lucrărilor, traficul urmând să se desfăşoare pe o porţiune de circa 2.200 de metri.

Însă, pentru lucrările din zona de mijloc a pistei, traficul aerian va trebui oprit, timp de o săptămână, în perioada 20-30 august 2013. În acest interval, nicio aeronavă nu va ateriza sau decola de pe Aeroportul Internaţional Timişoara. Data exactă a închiderii aeroportului urmează să fie comunicată săptămânile viitoare.

Lucrările de reamenajare a pistei Aeroportului Internaţional Timişoara au început în luna octombrie a anului trecut şi costă aproape 12 milioane de lei.

Titlu: Directorul Aeroportului Timisoara: Problemele Carpatair ne afecteaza si pe noi. Veniturile au scazut foarte mult t
Sursa: http://www.tion.ro/directorul-aeroportului-timisoara-problemele-carpatair-ne-afecteaza-si-pe-noi-veniturile-au-scazut-foarte-mult/1291528
Autor: B.A.M.
Data: 21.05.2013

Citat :
Directorul Aeroportului Timisoara: Problemele Carpatair ne afecteaza si pe noi. Veniturile au scazut foarte mult

Disputele între Carpatair şi Aeroportul Internaţional Timişoara continuă. Directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu, a criticat, marţi, managementul companiei Carpatair, pe care îl consideră singurul vinovat de problemele financiare prin care trece în acest moment compania aeriană.

Problemele la Aeroportul Internaţional Timişoara au început în momentul în care compania Carpatair a acuzat managementul instituţiei că acordă ajutor de stat companiei Wizz Air, principalul competitor pe piaţa timişoreană, prin practicarea unor discount-uri prea mari.

Acuzaţiile s-au transformat într-o serie de procese, atât între Carpatair şi Wizz Air, cât şi între Carpatair şi Aeroportul Internaţional Timişoara (AIT). Pe surse se vorbeşte şi de intervenţii pe care directorul companiei Carpatair le-ar face la Ministerul Transporturilor pentru schimbarea directorului Aeroportului Internaţional Timişoara.

Directorul AIT, Daniel Idolu, susţine însă că de vină pentru toate problemele companiei Carpatair este chiar managementul acesteia. Astfel, acesta a explicat că această companie, din 2007 şi până în prezent a folosit Aeroportul Internaţional Timişoara drept nod aerian aerian. Acest lucru înseamnă că doar între 13 şi 20 la sută dintre pasagerii Carpatair plecau sau veneau în Timişoara, restul aflându-se în tranzit între destinaţiile din vest şi est ale companiei. În opinia directorului AIT, problemele Carpatair nu au fost provocate de venirea Wizz Air la Timişoara, ci atunci când compania moldoveană a închis, din motive care lui nu îi sunt cunoscute, mai multe destinaţii.

„Reţeaua Carpatair era, la un moment dat, de 37 de aeroporturi. Aeroportul Internaţional Timişoara e doar un singur aeroport din cele 37. Matematic, Aeroportul Internaţional Timişoara putea afecta doar procentul de 13 la sută din pasageri care, în 2008, veneau sau plecau de la Timişoara. În 2008 (Wizz Air – n.r.) au deschis curse către Londra, destinaţie pe care Carpatair nu o oferea. Nu opera atunci nimeni pe Londra. Din toată harta de operare a companiei Carpatair şi acum sunt doar trei rute paralele: Roma, Veneţia şi Milano. Nu văd cum puteau acestea influenţa Carpatair”, a spus Idolu.

El a explicat că şi pe rutele paralele, atât Carpatair cât şi Wizz Air au înregistrat creşteri ale numărului de pasageri din 2008 şi până în 2012, an în care se observă o scădere a numărului de pasageri ai Carpatair.

„Numărul pasagerilor pe aceste trei destinaţii au crescut în anii 2008-2012 pentru ambele companii, chiar dacă Wizz Air opera deja pe piaţă”, a mai spus directorul AIT.

Idolu a explicat că acest lucru se datorează tocmai faptului că această companie nu mai opera în 2012 pe mai multe aeroporturi, atât din ţară, cât şi din străinătate, iar nodul aerian al acesteia nu mai era astfel alimentat.

„Carpatair a crescut odată cu aeroportul. (…) Aeroportul nu e de vină că s-au retras de pe Constanţa, Cluj, Bucureşti, Sibiu. Nodul acesta nefiind alimentat nici din vest şi nici din est a căzut afacerea. A căzut şi aeroportul ca venituri, ne afectează foarte rău. Şi veniturile din Carpatair au scăzut foarte mult”, a explicat Idolu.

Directorul AIT s-a referit şi la acuzaţiile de acordare a unor preţuri preferenţiale companiei Wizz Air. Potrivit datelor furnizate de acesta, în 2008, Wizz Air plătea pentru fiecare pasager Aeroportului Internaţional Timişoara în jur de 10 euro, în timp ce Carpatair avea un tarif per pasager de 4,3 euro. În 2009, Wizz Air plătea 11,18 euro per pasager, în timp ce Carpatair 3,79 euro. În 2010, Wizz Air a început să beneficieze de discounturi, ajungând să plătească 5,87 de euro per pasager, în timp ce Carpatair plătea 3,65 euro. Începând din 2011, tarifele pentru cele două companii au început să fie similare, cu un mic avans pentru Wizz Air, ajungându-se ca în 2012 Carpatair să plătească 5,09 euro per pasager, în timp ce Wizz Air plăteşte 5,80 de euro.

Idolu a explicat că, faţă de „preţurile de raft”, există anumite discount-uri pe care Aeroportul Internaţional Timişoara le poate acorda companiilor aeriene, acestea depinzând de volumul pasagerilor. În acest sens, Idolu a afirmat că Wizz Air a câştigat mulţi pasageri prin politica de preţ practicată, în timp ce Carpatair, care a avut mai multe evenimente aviatice în aceşti ani, concomitent cu reducerea numărului de zboruri, a pierdut din volumul de pasageri.

„Avem un preţ de raft şi o grilă de discount în funcţie de volum. Pe principiul acesta ne-am bazat: măreşte volumul, tarifele scad şi toată lumea e mulţumită. Acum încep să nu li se mai dea discounturi (companiei Carpatair – n.r.), pentru că le scade volumul şi le creşte preţul”, a explicat Idolu.

În plus, susţine directorul AIT, Carpatair are datorii de milioane de euro către aeroport, motiv pentru care s-a decis încasarea banilor în avans pentru serviciile prestate. La data publicării acestei ştiri, conform oficialilor aeroportului timişorean, Carpatair datora 3,3 milioane de lei şi 1,9 milioane de euro.

Reacţia Carpatair: Prejudiciul cauzat companiei de Aeroportul din Timişoara depăşeşte 10,5 milioane de euro

În replică, la solicitarea reporterilor www.tion.ro, oficialii companiei Carpatair au afirmat că prejudiciul adus de Aeroportul Internaţional Timişoara prin măsurile discriminatorii practicate în perioada 2008-2012 depăşeşte 10,5 milioane de euro.

„Prejudiciul cauzat companiei Carpatair de către Aeroportul Internaţional Timişoara depăşeşte suma de 10,5 milioane de euro şi se datorează măsurilor discriminatorii practicate de către AIT în perioada 2008 -2012. Suma menţionată se referă doar la perioada 2010-2011, când, datorită politicilor tarifare ilegale practicate de conducerea aeroportului Timişoara, a fost voit favorizat un concurent direct – compania maghiară Wizz Air. Tarifele şi politicile comerciale respective au fost declarate ilegale fiind dispusă şi anularea măsurilor în cauză prin hotărârea definitivă şi irevocabila a Curţii de Apel Piteşti din 16 noiembrie 2012. Carpatair a solicitat în instanţă recuperarea acestui prejudiciu, procesul fiind în derulare, începând cu data de 26 martie 2013, la Curtea de Apel Timişoara”, se arată în răspunsul primit la solicitarea www.tion.ro.

Mai mult, oficialii Carpatair susţin că reprezentanţii Aeroportului Internaţional Timişoara refuză să recupereze 4 milioane de euro de la compania Wizz Air.

„În plus faţă de acţiunea de recuperare a prejudiciilor cauzate Carpatair a mai depus şi o cerere de chemare în judecată prin care solicităm instanţelor să oblige Aeroportul Timişoara să recupereze neîntârziat de la Wizz Air suma de 4 milioane euro – ajutor de stat ilegal acordat companiei maghiare în perioada de referinţă 2010-2011– ajutor care a fost anulat prin decizia irevocabilă a Curţii de Apel Piteşti din 16 noiembrie 2012. Acţiunea noastră este justificată de faptul că reprezentanţii conducerii aeroportului refuză să recupereze această sumă din iniţiativă proprie. Valoarea totală a ajutorului de stat pe care AIT este obligat să-l recupereze de la beneficiar până în prezent – lucru pe care nu l-a făcut – se ridică în acest moment la peste 6.5 milioane euro, ţinând cont şi de sentinţa irevocabilă din 16 mai 2012 a Camerei de Arbitraj de la Cluj, care a obligat Wizz Air la plata a 2,5 milioane euro. Aceasta sumă totalizează datorii ale Wizz Air către AIT vechi încă din 2009 şi pe care conducerea Aeroportului Timişoara nu le-a recuperat nici în prezent”, se mai arată în răspunsul Carpatair.

În ceea ce priveşte sumele pe care Carpatair le datorează Aeroportului Internaţional Timişoara, oficialii companiei moldovene spun că le-au contestat în instanţă.

„Sumele pe care le vehiculează Aeroportul Timişoara sunt contestate de Carpatair în instanţele de judecată pe motiv că au fost facturate abuziv de către Aeroportul Timisoara tocmai pentru a favoriza compania Wizz Air”, se mai arată în răspunsul primit.

Cât priveşte o eventuală retragere a companiei de pe Aeroportul Internaţional Timişoara din cauza acestor conflicte, Carpatair răspunde: „Carpatair nu a afirmat niciodată acest lucru. (…) La Timişoara noi avem sediul social şi baza principala de operare, personalul calificat pentru toate activităţile de bază ( echipaje, tehnicieni, centru operational de zbor, call center etc). Dacă până acum operarea noastră era concentrată în proporţie de peste 90% prin Aeroportul Timişoara, acum ne vom orienta spre dezvoltarea de zboruri directe şi de pe alte aeroporturi, din România sau de afară. Vorbim aici de zboruri directe din Chişinău spre Roma, Veneţia şi Milano, din Bacău spre Roma şi Milano şi din Craiova spre Roma – şi vor mai urma şi altele. Într-adevăr, Timişoara nu va mai fi beneficiarul absolut al tuturor rutelor dezvoltate de Carpatair, dar rămânem în continuare aici şi vom zbura pe destinaţiile noastre clasice spre Italia şi Germania, iar în măsura în care lucrurile se vor indrepta în ceea ce priveşte distorsionarea concurenţei, vom analiza şi deschiderea de rute noi”.
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyVin 24 Mai 2013, 11:30

Titlu: A inceput sezonul de vacanta pe Aeroportul International Timisoara
Sursa: http://www.tion.ro/a-inceput-sezonul-de-vacanta-pe-aeroportul-international-timisoara/1292497
Autor: B.A.M.
Data: 23.05.2013

Citat :
A inceput sezonul de vacanta pe Aeroportul International Timisoara

Primul avion charter din această vară a plecat joi după-amiaza de pe Aeroportul Internaţional Timişoarei, cu destinaţia Antalya. La începutul lunii viitoare avioanele charter vor face legătura cu alte două destinaţii de vacanţă preferate de timişoreni.

Avionul charter a plecat joi, la ora 16.30, cu destinaţia Antalya. Zborurile vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de joi, cu decolare din Antalya la ora 13:30, aterizare la Timişoara, la ora 15:50 şi retur, decolare din Timişoara la 16:30 şi aterizare în Antalya la 18:35. Cursele charter vor fi operate de către Compania Pegasus Airlines, cu aeronave de tip Boeing 737. Pentru destinaţia Turcia, sezonul 2013 se va încheia în luna octombrie.

Începând de luna viitoare, încep cursele charter spre alte două destinaţii: Creta şi Tunisia. Charterele către insula Creta vor decola din Timişoara la ora 12:00 şi vor ajunge la Heraklion două ore mai târziu, aeronavele fiind de tip Airbus A320.

Charterele către aeroportul din Tunis vor decola din Timişoara la miezul nopţii, în zilele de joi spre vineri, din 15 iunie pana în 15 septembrie. Zborurile vor fi operate de Compania Tunis Airlines, cu aeronave de tip Boeing B737.

Titlu: Ancheta la Aeroportul din Timisoara. Institutia va avea manageri privati si va trece in subordinea autoritatilor locale
Sursa: http://www.tion.ro/ancheta-la-aeroportul-din-timisoara-institutia-va-avea-manageri-privati-si-va-trece-in-subordinea-autoritatilor-locale/1292113
Autor: B.A.M.
Data: 22.05.2013

Citat :
Ancheta la Aeroportul din Timisoara. Institutia va avea manageri privati si va trece in subordinea autoritatilor locale

O anchetă a Corpului de Control se desfăşoară la Aeroportul Internaţional Timişoara, iar în urma acesteia conducerea instituţiei va fi preluată de manageri privaţi, a anunţat, miercuri, ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu.

“La aeroportul din Timişoara există o anchetă a Corpului de Control şi vreau să finalizăm această anchetă, după care facem numirea”, a spus Fenechiu.

Ministrul a adăugat că discuţiile privind posibilitatea preluării unor aeroporturi de către autorităţile locale sunt într-un stadiu avansat la Timişoara.

Întrebat dacă autorităţile locale vor putea să gestioneze mai bine activitatea celor două aeroporturi, el a spus că în general aeroporturile regionale sunt sub administrarea regiunilor.

“Este un model pe care nu l-am inventat noi şi, în baza ideii de descentralizare pe care Guvernul Ponta o are, cred că Aeroportul Timişoara va fi la judeţul Timiş şi în viitor va fi sub autoritatea regiunii din acea zonă”, a spus ministrul.

Discuţii despre instituirea unui management privat la Aeroportul Internaţional Timişoara existau încă de anul trecut. Potrivit unor surse din cadrul instituţiei, o firmă cunoscută în domeniul resurselor umane din Bucureşti s-a ocupat de interviuri.

De asemenea, discuţii privind intrarea Aeroportului Internaţional Timişoara au existat încă din vremea Guvernului Boc, însă până acum nu s-au concretizat.

Vă amintim că marţi, directorul Aeroportului Internaţional Timişoara susţinea că problemele companiei Carpatair nu sunt cauzate de instituţia pe care o conduce, ci de propriul management. Directorul acestei companii s-a aflat în aceste luni în discuţii cu oficiali de la Bucureşti, el fiind nemulţumit de politica de discount-uri practicată de aeroport în ultimii ani, el considerând că aceasta a favorizat principalul competitor pe piaţa timişoreană, Wizz Air.
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyDum 26 Mai 2013, 22:34

Titlu: ATERIZARE DE URGENȚĂ LA TIMIȘOARA. Unei femei i s-a făcut rău în avion
Sursa: http://oradetimis.oradestiri.ro/aterizare-de-urgen%c8%9ba-la-timi%c8%99oara-unei-femei-i-s-a-facut-rau-in-avion/actualitate/2013/05/26/
Autor: Cristina Pintea
Data: 26.05.2013

Citat :
ATERIZARE DE URGENȚĂ LA TIMIȘOARA. Unei femei i s-a făcut rău în avion

Timișoara: Aterizare de urgență, duminică seara, pe Aeroportul Internațional “Traian Vuia”. Comandantul cursei TAROM care zbura de la Roma, la Iași a cerut permisiunea să aterizeze pe aeroportul din Timișoara deoarece unei pasagere i s-a făcut rău. Femeia în varstă de 43 de ani acuza probleme respiratorii și avea nevoie de îngrijiri medicale imediate. Pacienta a fost preluată în scurt timp de o ambulanță și a fost transportată la Spitalul Județean pentru investigașii medicale. Cursa aeriană urmează să-și reia zborul spre aeroportul din Iași.
Sus In jos
Alex_tm
Moderator
Alex_tm

Numarul mesajelor : 1834
Varsta : 30
Localizare : TIMISOARA - BANAT
Data de inscriere : 15/01/2009

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyMier 05 Iun 2013, 00:19

Salutare dragilor,

Din unele surse, am aflat ca sambata.. 08.05.2013, se v`a organiza ceva manifestatii cu ocazia implinirii a 60 ani de aviatie militara pe TSR!!

Ora aproximativa: 1100LT

Participanti: Puma 330, si posibil...MiG 21!!

Am sa revin cu detalii imediat ce le primesc si eu!

ALecsu`
Sus In jos
http://fanviola.piczo.com/?cr=5
valir
Airport Level
Airport Level


Numarul mesajelor : 39
Varsta : 40
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 07/10/2011

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyMier 05 Iun 2013, 00:35

Suna interesant!
Daca afli detalii.. tine-ne la curent!
Sus In jos
Alex_tm
Moderator
Alex_tm

Numarul mesajelor : 1834
Varsta : 30
Localizare : TIMISOARA - BANAT
Data de inscriere : 15/01/2009

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyMier 05 Iun 2013, 01:09

valir a scris:
Suna interesant!
Daca afli detalii.. tine-ne la curent!

Cu siguranta!! Smile

offtopic:
Iar maine seara...o surpriza! Smile

ALecsu`
Sus In jos
http://fanviola.piczo.com/?cr=5
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyMier 05 Iun 2013, 08:57

Alex_tm a scris:
Salutare dragilor,

Din unele surse, am aflat ca sambata.. 08.05.2013, se v`a organiza ceva manifestatii cu ocazia implinirii a 60 ani de aviatie militara pe TSR!!

Ora aproximativa: 1100LT

Participanti: Puma 330, si posibil...MiG 21!!

Am sa revin cu detalii imediat ce le primesc si eu!

ALecsu`

Mai multe detalii:
Sursa: http://arpiatimisoara.ro/
Data: 31.05.2013

Citat :
N O I I N F O R M A Ţ I I CU PRIVIRE LA DESFĂŞURAREA MANIFESTĂRILOR

DIN 7- 8 IUNIE 2013

Prima zi

7 IUNIE 2013


10.00 – 12.30 Vizită în oraşul Timişoara (pentru cei sosiţi din alte localităţi)

12.30 – 16.00 Timp liber la dispoziţie

16.00 – 16.25 Afluirea participanţilor către Sala Capitol a Filarmonicii Banatu din Timişoara

16.25 – 13.30 Primirea invitaţilor

16.30 - 18.00 Adunare festivă (cei care au posibilitatea pot veni îmbrăcaţi în ţinută militară) – Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timişoara

18.00 – 19.00 Recepţie

19.00 - 21.00 Concert simfonic

Dirijor: GHEORGHE COSTIN

Solişti: TERESA BELDI (Germania) – violoncel

CHRISTIAN BELDI ( Germania) – pian

Piese în concert:

J.HAZDN – Concert pentru violoncel şi orghestră nr.2, op.101, în re major;

L.vanBeetohoven – Concert pentru pian şi orchestrănr.2, op.19 în si bemol major;

W.A.Mozart – Simfonia nr.36 în do major, KV425-Linz


A doua zi

8 IUNIE 2013


09.30 – 10.30 Depunere de coroane la monumentul ESCADRILA DIN CERURI, comuna Ghiroda, jud. Timiş

10.30 -13.30 Prezentarea la sol şi zbor a tehnicii de aviaţie din dotarea Flotilei Câmpia Turzii – aerodromul militar Giarmata.

14.00 – 16.00 Timp liber la dispoziţie

16.00 – 23.00 Masă festivă

NOTĂ: Deplasarea spre Ghiroda şi aerodromul Giarmata se poate face cu autobuze în regim de cursă specială, cu plecare la ora 9.00, de la Punctele Cardinale.
Sus In jos
valir
Airport Level
Airport Level


Numarul mesajelor : 39
Varsta : 40
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 07/10/2011

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyMier 05 Iun 2013, 19:31


Ma gandesc ca nu e eveniment public, sau?
Sus In jos
YR-SND
Flight Level 300
Flight Level 300
YR-SND

Numarul mesajelor : 321
Varsta : 28
Localizare : Tmisoara
Data de inscriere : 13/12/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyJoi 06 Iun 2013, 15:52

valir a scris:

Ma gandesc ca nu e eveniment public, sau?

Din ceea ce ne zice Cipi_TM, este public Very Happy
Ne vedem acolo Very Happy
Sus In jos
Alex_tm
Moderator
Alex_tm

Numarul mesajelor : 1834
Varsta : 30
Localizare : TIMISOARA - BANAT
Data de inscriere : 15/01/2009

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyVin 07 Iun 2013, 17:13

Salutare,

Da...evenimentul este public, am vorbit cu cineva din interior, iar programul este acela prezentat "mai sus"!!

Deci, ne vedem acolo! Smile La ora 10 am sa fiu la poarta unitatii! Smile

ALecsu`
Sus In jos
http://fanviola.piczo.com/?cr=5
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyVin 07 Iun 2013, 21:24

Ne vedem la ora 10:00 la poarta.
Sus In jos
valir
Airport Level
Airport Level


Numarul mesajelor : 39
Varsta : 40
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 07/10/2011

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyVin 07 Iun 2013, 21:38

Unde e poarta asta? Smile
Baiatul meu de 5 anisori are voie? Very Happy

(gasit pe site la ARPIA:
3. Accesul la manifestările organizate pe aerodromul Giarmata este liber pentru participanţi, membrii de familie, prieteni, inclusiv publicul larg.)
Sus In jos
YR-SND
Flight Level 300
Flight Level 300
YR-SND

Numarul mesajelor : 321
Varsta : 28
Localizare : Tmisoara
Data de inscriere : 13/12/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyVin 07 Iun 2013, 22:17

valir a scris:
Unde e poarta asta? Smile
Baiatul meu de 5 anisori are voie? Very Happy

(gasit pe site la ARPIA:
3. Accesul la manifestările organizate pe aerodromul Giarmata este liber pentru participanţi, membrii de familie, prieteni, inclusiv publicul larg.)

Accesul la baza militara este in felul urmator:
Pe dumul care merge la aeroport, pe dreapta este o hala de la HELLA (scz de reclama), acolo faci dreapta si mergi tot drept....sigur vei vedea poarta unitatii Very Happy
Am inteles ca se vor pune si 2-3 autobuze ce pleaca de la punctele cardinale....pt acelea nu am detalii.
Daca nu te descurci uite numarul meu 0743 977 012 (Andrei)

Toate cele bune Very Happy
Sus In jos
valir
Airport Level
Airport Level


Numarul mesajelor : 39
Varsta : 40
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 07/10/2011

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyVin 07 Iun 2013, 22:21


Aaa..am fost o singura data pe acolo. O sa incerc sa vin cu baiatul meu (cu masina).
Sa vedem cum va fi vremea Smile

Merci de nr si info!
Sus In jos
Rafale
Flight Level 200
Flight Level 200
Rafale

Numarul mesajelor : 266
Varsta : 33
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 20/08/2010

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Aeroportul Timisoara Incotro   AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptySam 08 Iun 2013, 14:22

Sus In jos
mario antonio
Membru activ


Numarul mesajelor : 1297
Varsta : 40
Localizare : Torino, Italia (TRN)
Data de inscriere : 07/08/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyMar 11 Iun 2013, 18:01

Ciao tuturor,

YR-LCB este in drum spre Timisoara ca ROT607.
Sus In jos
Rafale
Flight Level 200
Flight Level 200
Rafale

Numarul mesajelor : 266
Varsta : 33
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 20/08/2010

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptySam 15 Iun 2013, 23:46

Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 38
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyMar 16 Iul 2013, 10:19

Titlu: Aterizare de urgenta pe Aeroportul International Timisoara
Sursa: http://www.tion.ro/aterizare-de-urgenta-pe-aeroportul-international-timisoara/1314302
Autor: B.A.M.
Data: 15.07.2013
 
Citat :
Aterizare de urgenta pe Aeroportul International Timisoara

O aeronavă Boeing 737-400, apartinând companiei BlueAir, a aterizat de urgentă, luni seara, pe Aeroportul International Timisoara, după ce unei pasagere i s-a făcut rău.

Pilotii aeronavei care venea de la Londra si se îndrepta spre Bucuresti au solicitat aterizarea de urgensă pe Aeroportul International Timisoara, după ce unei pasagere aflată la bord i s-a făcut rău. Avionul a aterizat fără probleme în jurul orei 21.30, pasagera bolnavă fiind preluată de o ambulantă si transportată la spital. Avionul cu cei 155 de pasageri de la bord îsi va continua călătoria spre destinatia finală, Bucuresti, după ce vor fi îndeplinite formalitătile.

UPDATE: Aeronava a decolat de pe aeroportul din Timisoara la 22.27, după aproximativ o oră de stationare.
Sus In jos
Alex_tm
Moderator
Alex_tm

Numarul mesajelor : 1834
Varsta : 30
Localizare : TIMISOARA - BANAT
Data de inscriere : 15/01/2009

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyMar 16 Iul 2013, 10:31

cipi_TM a scris:
Titlu: Aterizare de urgenta pe Aeroportul International Timisoara
Sursa: http://www.tion.ro/aterizare-de-urgenta-pe-aeroportul-international-timisoara/1314302
Autor: B.A.M.
Data: 15.07.2013
 
Citat :
Aterizare de urgenta pe Aeroportul International Timisoara

O aeronavă Boeing 737-400, apartinând companiei BlueAir, a aterizat de urgentă, luni seara, pe Aeroportul International Timisoara, după ce unei pasagere i s-a făcut rău.

Pilotii aeronavei care venea de la Londra si se îndrepta spre Bucuresti au solicitat aterizarea de urgensă pe Aeroportul International Timisoara, după ce unei pasagere aflată la bord i s-a făcut rău. Avionul a aterizat fără probleme în jurul orei 21.30, pasagera bolnavă fiind preluată de o ambulantă si transportată la spital. Avionul cu cei 155 de pasageri de la bord îsi va continua călătoria spre destinatia finală, Bucuresti, după ce vor fi îndeplinite formalitătile.

UPDATE: Aeronava a decolat de pe aeroportul din Timisoara la 22.27, după aproximativ o oră de stationare.

L-am vazut aseara cand a decolat, eram pe malul Timisului, si chiar am ramas surprins, ce decolare avem noi la ora asta! Dupa luminile de decolare, mi-am dat seama ca este un Boeing!

ALecsu`
Sus In jos
http://fanviola.piczo.com/?cr=5
eugen
Membru activ
eugen

Numarul mesajelor : 3386
Varsta : 46
Localizare : Arad, LRAR
Data de inscriere : 30/04/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyDum 01 Sept 2013, 15:22

Din informatiile mele (APP ARAD), astazi, incepand cu ora 17:00 (ora locala) se redeschide traficului Aeroportul Timisoara...
Sus In jos
eugen
Membru activ
eugen

Numarul mesajelor : 3386
Varsta : 46
Localizare : Arad, LRAR
Data de inscriere : 30/04/2008

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyMar 24 Sept 2013, 14:01

Nu are nimeni poze cu pista cea nou-renovata?
Sus In jos
fishbed
Airport Level
Airport Level


Numarul mesajelor : 46
Varsta : 24
Localizare : LRTR/TSR
Data de inscriere : 16/04/2013

AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 EmptyMar 24 Sept 2013, 14:51

eugen a scris:
Nu are nimeni poze cu pista cea nou-renovata?
Pe site-urile de stiri s-ar putea sa gasesti..ca a fost ceva presa cand s-a redeschis aeroportul.
E de suprafata, oricum.
Sus In jos
Continut sponsorizat
AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII    AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII  - Pagina 13 Empty

Sus In jos
 
AEROPORTUL TRAIAN VUIA/TIMISOARA - STIRI - DISCUTII
Sus 
Pagina 13 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Aeroporturi din Romania - Romanian Airports :: Timisoara - Traian Vuia (TSR / LRTR)-
Mergi direct la: